Over ons2020-05-29T11:29:25+00:00

Vakmasters Oss

Vakmasters Personeelsdiensten Oss-Nijmegen is een uitzendbureau voor de bouw en infra.
Als enige uitzendbureau werken wij samen met Bouwmensen en Inframensen, de opleidingsinstituten van en voor de bouw en infra.

Wij zijn opgericht door aannemers in de omgeving en hebben geen winstoogmerk. Hierdoor is onze insteek anders dan bij andere uitzendbureaus. Onze medewerkers, klanten en persoonlijk contact komen op de eerste plaats. Wij vinden het belangrijk om onze medewerkers en klanten te (leren) kennen en dat zij ons ook kennen.

Wie zijn wij dan?

Céline Schokker – Vestigingsmanager en eerste aanspreekpunt (nieuwe) klanten
Gerrit van Thiel – Ambassadeur
Hanneke Bartels – Managing consultant en eerste aanspreekpunt (nieuwe) medewerkers
Wendy Verstegen – Officemanager en Salarisadministratie

Met zijn vieren zijn wij het team dat voor jou aan de slag gaat, of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan, of juist naar nieuwe medewerkers.

Wij hebben altijd ruimte voor (beginnende) timmermannen, stukadoors, bouwhulpen, metselaars, tegelzetters, vakschilders, grondwerkers en stratenmakers. Daarnaast kunnen ook ZZP’ers via ons aan de slag.

We willen jou graag leren kennen om samen met jou op zoek te gaan naar de baan die bij jou past.

Onze openstaande vacatures vind je hier, maar daarnaast kijken we ook graag samen met jou naar andere mogelijkheden.

Wil jij weten wat wij voor jou kunnen doen?

Neem dan gerust contact met ons op! Onze gegevens vind je hier.

Wij staan voor goed werkgeverschap: onze medewerkers worden volledig conform cao verloond en in de bouw nemen onze medewerkers vanaf de eerste werkdag deel aan het bouwpensioenfonds (BPF).

Wij zijn een betrouwbare en professionele personeelspartner in beheer van een regionaal aannemerscollectief. We bemiddelen via een sterk eigen netwerk van én voor aannemers.

Onze specialisatie ligt op het gebied van de werving en selectie van bouwkundig personeel, zowel op de bouw, in de werkplaats als op kantoor.

Wij bieden onderstaande diensten aan:

  • Uitzenden en Detacheren
  • Werving en Selectie
  • Bemiddelen van ZZP’ers
  • Payrolling
  • Adviseren en invullen van Social Return On Investment (SROI)
Bekijk vacatures
Contact

Vanuit ons regiokantoor in Oss zijn wij tevens aanspreekpunt voor de vestigingen Nijmegen, Veghel, Oosterbeek, Doetinchem en Borculo.

Recentste vacatures

Metselaar regio Cuijk

Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw
→ Verricht en repareert zelfstandig alle soorten metselwerk, voegwerk en eenvoudig raapwerk. Vaak voorkomende werkzaamheden zijn het metselen van zowel schoon als vuil metselwerk en het maken van scheidingswanden.

Allround timmerman regio Cuijk

Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw
→ Bewerkt, verwerkt en vervangt diverse hout - en plaatmaterialen en de daarbij behorende bouwartikelen zoals hang- en sluitwerk en bouwbeslag. De werkzaamheden omvatten timmeren, zagen, schaven, schuren en frezen.

Allround timmerman regio Nijmegen

Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw
→ Bewerkt, verwerkt en vervangt diverse hout - en plaatmaterialen en de daarbij behorende bouwartikelen zoals hang- en sluitwerk en bouwbeslag. De werkzaamheden omvatten timmeren, zagen, schaven, schuren en frezen.
Bekijk al onze vacatures!
Go to Top