Over ons2019-04-25T12:39:12+00:00

Vakmasters Oss

Vakmasters Personeelsdiensten Oss-Nijmegen is een uitzendbureau voor de bouw en infra.
Als enige uitzendbureau werken wij samen met Bouwmensen en Inframensen, de opleidingsinstituten van en voor de bouw en infra.

Wij zijn opgericht door aannemers in de omgeving en hebben geen winstoogmerk. Hierdoor is onze insteek anders dan bij andere uitzendbureaus. Onze medewerkers, klanten en persoonlijk contact komen op de eerste plaats. Wij vinden het belangrijk om onze medewerkers en klanten te (leren) kennen en dat zij ons ook kennen.

Wie zijn wij dan?

Céline Schokker – Vestigingsmanager en eerste aanspreekpunt (nieuwe) klanten
Gerrit van Thiel – Ambassadeur
Hanneke Bartels – Managing consultant en eerste aanspreekpunt (nieuwe) medewerkers
Wendy Verstegen – Officemanager en Salarisadministratie

Met zijn vieren zijn wij het team dat voor jou aan de slag gaat, of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan, of juist naar nieuwe medewerkers.

Wij hebben altijd ruimte voor (beginnende) timmermannen, stukadoors, bouwhulpen, metselaars, tegelzetters, vakschilders, grondwerkers en stratenmakers. Daarnaast kunnen ook ZZP’ers via ons aan de slag.

We willen jou graag leren kennen om samen met jou op zoek te gaan naar de baan die bij jou past.

Onze openstaande vacatures vind je hier, maar daarnaast kijken we ook graag samen met jou naar andere mogelijkheden.

Wil jij weten wat wij voor jou kunnen doen?

Neem dan contact met ons op: info@vakmasters-ossnijmegen.nl of 0412-782567

Wij staan voor goed werkgeverschap: onze medewerkers worden volledig conform cao verloond en in de bouw nemen onze medewerkers vanaf de eerste werkdag deel aan het bouwpensioenfonds (BPF).

Wij zijn een betrouwbare en professionele personeelspartner in beheer van een regionaal aannemerscollectief. We bemiddelen via een sterk eigen netwerk van én voor aannemers.

Onze specialisatie ligt op het gebied van de werving en selectie van bouwkundig personeel, zowel op de bouw, in de werkplaats als op kantoor.

Wij bieden onderstaande diensten aan:

  • Uitzenden en Detacheren
  • Werving en Selectie
  • Bemiddelen van ZZP’ers
  • Payrolling
  • Adviseren en invullen van Social Return On Investment (SROI)
Bekijk vacatures
Contacteer ons

Vanuit ons regiokantoor in Oss zijn wij tevens aanspreekpunt voor de vestigingen Nijmegen, Veghel, Oosterbeek, Doetinchem en Borculo.

Recentste vacatures

Timmerman Nijmegen nieuwbouw, groot

Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw
→ Bewerkt, verwerkt en vervangt diverse hout - en plaatmaterialen en de daarbij behorende bouwartikelen zoals hang- en sluitwerk en bouwbeslag. De werkzaamheden omvatten timmeren, zagen, schaven, schuren en frezen.

Timmerman Renovatie Nijmegen

Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw
→ Bewerkt, verwerkt en vervangt diverse hout - en plaatmaterialen en de daarbij behorende bouwartikelen zoals hang- en sluitwerk en bouwbeslag. De werkzaamheden omvatten timmeren, zagen, schaven, schuren en frezen.

Timmerman onderhoud m/v Nijmegen

Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw
→ Maakt en stelt zelfstandig alle bekistingen en verricht alle voorkomende stel- en timmerwerkzaamheden zowel in de onderhouds-, en renovatie en restauratiesector. In het werk is er sprake van ambachtelijk werk met handgereedschappen en materialen.
Bekijk al onze vacatures!