SCHAIJK   40.00  Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw

 

FUNCTIE OMSCHRIJVING

De bouwkundig constructeur maakt planningen, technische ontwerpen, berekeningen en/of werkomschrijvingen voor bouwprojecten en constructies.

GEVRAAGD

Ben jij op zoek naar een bouwbedrijf waar je jouw talent volop kunt inzetten? Waar iedere dag weer anders is en geen uitdaging te groot? Wij brengen jou graag in contact met zo’n fantastisch bedrijf! Onze opdrachtgever is een familiebedrijf met passie en gedrevenheid. Dit bouwbedrijf is actief in het bouwen, renoveren en onderhouden in de woning- en utiliteitsbouw. Een solide bedrijf met een prettige en informele werksfeer.
Functie eisen:
– Je hebt HTS niveau aangevuld met een HTI- of TU-opleiding
– Je hebt ervaring met AutoCAD en met Technosoft
– Je kunt goed zelfstandig werken
– Je bent gericht op resultaat en kwaliteit

GEBODEN

Wat levert het je op:
– Vaste baan binnen een ambitieus en groeiend bedrijf
– Marktconform salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden conform UTA cao
– Gemotiveerde collega’s
– Informele werksfeer

Werkzaamheden:
Je gaat aan de slag met het berekenen van stabiliteit en draagconstructies, waarbij je ontwerpen omzet in constructieberekeningen. Hierbij adviseer je de betrokken partijen, bijvoorbeeld aannemers, architecten, particulieren en bedrijven. Daarnaast maak je constructieve werktekeningen en controleer je tekeningen. Je woont vergaderingen bij in de ontwerpfase en in de realisatiefase. Verder voer je controles op de bouwplaats uit.

Heb jij interesse in deze vacature of wil je graag meer informatie? App, bel of mail met Céline Schokker 06-55170952 of c.schokker@vakmasters-ossnijmegen.nl.

CONTACT PERSOON

Mevrouw H. Bartels (Hanneke)
Vakmasters Oss-Nijmegen B.V.


Interesse in deze functie?
Klik hier en solliciteer direct!