NIJMEGEN   40.00  Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw

 

FUNCTIE OMSCHRIJVING

Verricht alle voorkomende schilderswerkzaamheden aan of in woningen en gebouwen, inclusief verbouwingen in de onderhoudsector. Verwijdert oude verflagen, repareert en egaliseert de te schilderen materialen, brengt grondlagen aan en uiteindelijk de verf.

GEVRAAGD

Wat vragen wij van jou?
– Ervaring als schilder in onderhoud en/of renovatie
– Schilderdiploma (pre)
– Geldig VCA (heb je dit niet, dan wordt dit geregeld!)
– Representatief en communicatief vaardig
– Rijbewijs

GEBODEN

Wil jij as schilder aon ‘t werrek ien regio nimwege, wuir je huuse schildert en je ien de pause met ‘n bietje geluk ‘n sak snol lèèg it? Bi’jij die fakman die sonder te nuile iedere dag weer topwerrek aflefert?
Lees dan snel ferder!**Wil jij als schilder aan het werk in regio Nijmegen, waar je huizen schildert en in de pauze met een beetje geluk een zak snoep leeg eet? Ben jij die vakman die zonder te zeuren iedere dag weet topwerk aflevert? Lees dan snel verder!

Wat levert deze functie jou op?
– Salaris conform cao Bouw en Infra
– Roostervrije dagen conform cao Bouw en Infra
– Bouwpensioen vanaf de eerste werkdag
– Bij wederzijds goed bevallen, behoort een vast dienstverband tot de mogelijkheden

Wat ga je doen?
Je gaat aan de slag bij een familiebedrijf regio Nijmegen. Dit bedrijf werkt doorgaans aan projecten in en rond Nijmegen voor particulieren, bedrijven, gemeentes en woonstichtingen. Het gaat om werkzaamheden op het gebied van restauratie, onderhoud, nieuwbouw en renovatie.

Je gaat hierbij zelfstandig aan de slag met het schilderwerk en bijbehorende werkzaamheden. Je zult met name aan de slag gaan op restauratie- en onderhoudsprojecten in en rond Nijmegen.

CONTACT PERSOON

Mevrouw H. Bartels (Hanneke)
Vakmasters Oss-Nijmegen B.V.


Interesse in deze functie?
Klik hier en solliciteer direct!